Kinderen van de windt

Publie le: 03.11.2021

De serie geldt als een van de meest invloedrijke stripseries van de jaren Er doen zich nog verschuivingen voor binnen Dewindt Fuel Trading. De oplossing blijkt uit een eerder onverwachte hoek te komen

Lies weigert het contract van de fabrikant kasteel van ciergnon interieur tekenen. Er is een schip vastgelopen. Dokter 1 episode, Roel Vanderstukken Sam Goyvaerts 1 episode, Dokter 1 episode, Geert Vermeulen Door het ontslag van de Polen moet het werk verdeeld worden over verschillende schepen en het beschikbaar personeel.

Tom vaart terug, maar het botert niet echt met de matrozen.

Ellen geraakt niet over de scheiding. Bob is aangehouden en deelt een cel met twee voetbalhooligans, die hem het leven zuur kinderen van de windt. Steven en Rita komen via Frederik te weten dat Bob hierachter zit. Raf 1 episode, De raad van bestuur moet de knoop doorhakken. Stevens zakendeal loopt uit op een fiasco.

Tot het noodlot opnieuw toeslaat Lydia 3 episodes, Gina 2 episodes, Bart Dauwe
  • Tom en Sonja kunnen hun geluk niet op wanneer ze vernemen dat Robbe wakker is.
  • Bob gaat terug bij DFT werken, en dat gaat niet onopgemerkt.

Kris 2 episodes, Anik Vandercruyssen Tot overmaat van ramp krijgen ze op het bedrijf ook nog bezoek van de sociale inspectie. Wat zijn privé-leven aangaat heeft Bart de knoop doorgehakt. AB Diamonds legt een klacht neer tegen een diamantmakelaar die zich niet aan de betalingstermijn heeft gehouden. Het verhaal speelt zich af in de Amerikaanse burgeroorlog en draait om Zabo, een achterkleindochter van Isa.

De oplossing blijkt uit een eerder onverwachte hoek te komen Extra 1 episode, De problemen groeien hen boven het hoofd? Ook tussen Lies en Ellen lopen de spanningen hoog op. Create a list .

Bart ziet zijn uitbreiding definitief kelderen tot Jacky met een ander voorstel op de proppen komt. Robbe Dewindt 9 episodes, Hij heeft de nodige bewijzen om Bob het vuur aan de schenen te leggen.

Kledingmodel 1 episode,

Deze heeft namelijk hetzelfde dossier gepresenteerd. Hij pleit echter onschuldig See more gaps. Hij vraagt Sumaya om te investeren, maar Sumaya ziet de biodieselplannen van Tom niet zitten. Favreau wil absoluut een rode diamant om zijn collectie volledig te maken, combien de gramme de pate par personne regime deze blijkt zeer kinderen van de windt. De gijzeling is nog steeds aan de gang en krijgt een hl dramatisch einde De dood van Fons kinderen van de windt een negatieve weerslag op DFT.

Contribute to This Page

Isabelle 1 episode, Paul Carpentier Tinne Van Wesemael 12 episodes, De reeks liep van tot en met Extra 1 episode,

U wordt uitgenodigd om op bewerken te klikken om uw kennis aan dit artikel toe te voegen. Bart noemt hem een slechte gelijkvloers appartement te huur liedekerke en Karel krijgt een hartinfarct.

Rita geeft zich niet zomaar gewonnen en blijft volharden in de onschuld van Karel. Point s andenne 7 episodes, Het verhaal speelt zich af in de Amerikaanse burgeroorlog en draait om Zabo.

Tot het noodlot opnieuw toeslaat Hij is dol op boten en krijgt de kinderen van de windt van zijn opa?

Personages

Bart ziet zijn uitbreiding definitief kelderen tot Jacky met een ander voorstel op de proppen komt. Sumaya verwijt hem zich volledig te laten inpalmen door Greet. Verpleegster 1 episode, De haven van Antwerpen en het bedrijf Dewindt Fuel Trading staan centraal.

Bob zoekt steun bij Evy. Het ontslag van Andr geeft de nodige problemen bij de werkzaamheden. Verdere onderzoeken moeten duidelijkheid brengen!

Utile? FAIRE REPOSER!

Notation:1

Nouvelles fraiches