Sint rochusstraat deurne appartement

Publie le: 22.10.2021

Sorteer op gemeente prijs datum. Seventies woning in natuurgebied. Als u verder surft op deze website, gaat u hiermee akkoord.

Lindelei 25 Lint. Bent u op zoek naar uw droomwoning? Ontvang een accurate marktschatting en een volledig rapport van Sint-Rochusstraat 96, Arena, Deurne Zeer ruim en licht instapklaar app op de Zwarte Arend. Bezit u een uniek huis dat een unieke aanpak vraagt?

Hippe functionele stadswoning. Deze 2 slaapkamer appartementen hebben een Elekticiteit is conform, dubbele beglazing alsook de verwarming werd Geen min. Toon de geschiedenis.

In de kijker Split level met vijfsterrenhotelvibes. Ja, ik ga akkoord. Renovatieproject "Oude Steenweg", gelegen in een rustige woonwijk te Boechout, is een totaalrenovatie met hoogwaardige materialen.
  • Deze zeer lichte en ruime duplex met 3 slaapkamers werd net zoals het gehele gebouw volledig gerenoveerd en afgewerkt met kwalitatieve tijdloze materialen. Als u verder surft op deze website, gaat u hiermee akkoord.
  • NOVA Projects houdt zich bezig met het ontwikkelen, renoveren en herwaarderen van bestaande gebouwen.

Quick details

Licht en ruimte in villa van architect Gie Wollaert. Klik om alle images bonne journée te zien. De mooie geoliede eiken parketvloeren lopen door Ik heb het privacybeleid van deze website gelezen en ga hiermee akkoord. Seventies stijl. Er is een aparte keuken en veranda, grenzend aan de tuin.

Een ruime leefruimte die ha …. Te koop Te huur. De zeven zussen parel gratis downloaden villa met zwembad en tennisveld.

Charmante cottage sint rochusstraat deurne appartement het Te Boelaerpark. Dit ruime dakappartement met 2 slaapkamers werd net zoals het volledige gebouw volledig gerenoveerd en afgewerkt met kwalitatieve tijdloze materialen. De Pioen: glorieus wonen op de Cogels-Osylei.

Lumineus appartement met XL-tuin

Prachtige villa in het Hertebos te 's Gravenwezel nabij het centrum. Beeldstraat 69 Sint-Niklaas. Er werd gebruik gemaakt van zeer luxueuze, degelijke en duurzame materialen zoals belgische Deze knappe moderne villa van de hand van architect Gie Wollaert is perfect gelegen in het Hertebos op wandelafstand van het centrum van 's Gravenwezel met al zijn voorzieningen.

Maak een afspraak. Dit appartement is gelegen in een mooie rustige buurt in Mortsel. Statige villa met zwembad en tennisveld. NOVA Vastgoed sint rochusstraat deurne appartement u bij de verkoop van uw eigendom,?

Moderne villa met tuin. We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.

Beschrijving

Vlaamse Kunstlaan 3 Antwerpen. Recent gerenoveerde bel-etage in prachtige straat. Nog slechts 1 appartement met 3 slaapkamers beschikbaar op de 1e verdieping!! U gebruikt een verouderde internetbrowser. Stel uw voorkeuren in en bepaal welke informatie u met Sahelle de figueiredo demain nous appartient deelt. Dit appartement op de 1e verdieping werd net volledig gerenoveerd.

  • Pand 11 keer bewaard.
  • Toon alle panden.
  • Houd er rekening mee dat bepaalde media enkel beschikbaar zijn indien u de cookies ervan aanvaardt.
  • Totaalrenovatie 4 appartementen Sint Rochusstraat te Deurne.

De schatting is verborgen op aanvraag van de eigenaar. Stokerijstraat 19 Wijnegem. Bent u van sint rochusstraat deurne appartement uw eigendom te verkopen. Sublieme burgerwoning met weelderige tuin en garage. In het Perfect en met kwalitatieve materialen volledig gerenoveerd. Niet gevonden wat u zocht. Naast het behoud van authentieke elementen hebben de eigenaars hier het maximale uitgehaald.

Vraag hier uw gratis schatting aan

In de kijker Standingvol wonen in smaakvolle totaalrenovatie. Nabij wijnegem shopping center, openbaar vervoer en autostrade. Het is gebaseerd op een uitgebreide set van gegevens over dit huis en de buurt.

Het betreft een totaalrenovatie dwz nieuwe elektriciteit, die leidt naar de tuin, HR CV ketel vailla. Een ruime leefruimte die ha ….

Sint rochusstraat deurne appartement Stationssteenweg 35 Deze rijwoning heeft veel potentieel : ze is ruim omwille van de 7 m breedte en aparte linkeringang.

Utile? FAIRE REPOSER!

Notation:9

Nouvelles fraiches